OM BYGG KLOKT

Bygg Klokt AB är ett väletablerat byggföretag beläget i Sköndal i Stockholm. Vi erbjuder en god och bred yrkeskompetens inom byggsektorn och eftersträvar alltid kvalitativa resultat inom utsatt tidsram. Kompetens och engagemang är en grundsten hos oss! För oss på Bygg Klokt AB är det självklart att arbeta efter uppsatta byggnormer för ett professionellt byggresultat och för att ge våra arbetare en så god och säker arbetsmiljö som möjligt.

Bygg Klokt AB är specialiserat särskilt på gipsentreprenad, stomkomplettering, fasadinklädnad i trä samt takarbeten, huvudsakligen i Stockholm med omnejd. Vi är en stark samarbetspartner i både stora och mindre projekt, och samarbetar ofta med de större företagen inom byggsektorn. Goda och långsiktiga affärsrelationer är givetvis mycket viktiga för oss, vi vill att ni som kund ska känna trygghet och tillit när ni anlitar oss, därför är vi extra lyhörda och flexibla för era önskemål och intressen.

Vill du anlita en entreprenör som ger det lilla extra, vare sig det gäller stora eller små projekt? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på Byggklokt redan idag!

Red Wall & Stairs

Rätt kvalitet i rätt tid

På Bygg Klokt strävar vi efter god kvalitet.

För att uppnå de olika projektkraven undersöker vi alltid vilka förutsättningar det aktuella projektet har, därefter tillsätter vi rätt yrkesarbetare med rätt kompetens på rätt position. Våra problemlösande arbetsledare följer produktionen i varje moment för att vara där när förutsättningar ändras så att tidsplanen påverkas så lite som möjligt.


Affärsidé

Vi vill förtjäna våra kunders förtroende genom vår flexibilitet och goda servicekänsla i kombination med hög yrkesskicklighet.
Goda kundrelationer är viktiga för oss, därför ska våra kunder lita på att vi levererar tjänster som genomsyras av kvalitet och miljötänkande.


Vision

Bygg klokt ska vara känt inom byggbranschen som en seriös, väletablerad och högkvalitativ entreprenör. Vi skall vara intressanta för både personer som vill arbeta hos oss samt som entreprenör.

Adress

Bogårdsvägen 25

128 62 Sköndal

Telefon

08 -120 801 55

Epost

Org.nr

55 69 31 - 86 28